Kako se pripremaju Fileti paprike u sopstvenom soku nebareni?
03.10.2012, 11:50
Potrebno je:
7 kg paprika crvenih
100 ml esencije
100 g šećera
200 g soli
100 ml ulja
Priprema
7 kg paprike oprati i očistiti od semena, iseći u filete i složiti u veću šerpu. Zatim u paprike dodati 100ml esencije, 100 g šećera, 200 g soli, 100 ml ulja, promešati i ostaviti da stoji u šerpi 24 sata. Za to vreme paprika pusti sopstveni sok. U toku stajanja papriku promešati povremeno da se sjedine svi sastojci. Posle 24 sata filete paprike složiti u tegle i naliti sokom koje su paprike pustile, zatvoriti tegle i složiti na tamno i hladno mesto.
Komentari
Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.