uputstva
registracija rs domena

Kako se priprema Domaći kečap?

03.10.2012, 11:56
Potrebno je:

10-12 kg paradajza
600 g šećera
200 g soli
200 g gustina
2 kesice origana
5 g konzervansa
200 g sirćeta

Priprema

Paradajz samleti da se dobije 8 l soka. Sipati u lonac i pustiti da se kuva dok ne uvri do 6 l. Dodati 200 g soli, 200 g sirćeta, 600 g šećera, 200 g razmućenog gustina, origano i konzervans. Prokuvati još malo dok se ne počne da se zgušnjava. Vruće sipati u manje teglice ili u staklene flašice od sokića. Zatvoriti dobro i okrenuti naopako. Ostaviti tako da se ohladi.

Savet:

Ako volite gust kečap možete povećati količinu gustina za 100 g. Kečap je odličan, veoma lepog ukusa i može dosta dugo da stoji.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.

daftar situs togel online situs togel online situs togel online togel macau oryornoi.com naturalmarkeet.com mgjakartaselatan.id togel slot jaigurudevashrammathura electrokwt agen togel online toto togel bo toto togel online bo toto togel online slot88 gacor agen toto togel subangjaya-desa.id