Kako se priprema Prevrnuta paprika?
13.10.2012, 11:04
Za teglu od 850 g:
paprika
1 kašiku soli
3 kašike šećera
4 kašike ulja
1 kafena (mala) šoljica alkoholnog sirćeta
naseckan beli luk
peršun
Priprema
U teglu staviti 1 kašiku soli, 3 kašike šećera, 4 kašika ulja, 1 kafena (mala) šoljica alkoholnog sirćeta, naseckati beli luk i peršun.
Paprikama izvaditi drške, pecnuti ih na plotni, samo malo i u već spremljenu teglu sa svim sastojcima lagano pritiskati, odmah zatvoriti, prevrnuti na poklopac, uviti cebe i ostaviti da se ohladi.
Komentari
Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.