Kako se pripremaju Pasterizovani krastavčići?
17.10.2012, 10:55
Potrebno je:
10 kg kornišona
10 l vode
200 ml esencije
300 g soli
200 g šećera
lovorov list
biber u zrnu (crni i beli)
slačica
Priprema
U tegle predjati kornišone i začine, naliti toplom vodom i dobro zatvoriti.
Na dno dublje šerpe staviti krpu, poredjati tegle i naliti toplom vodom, da predje poklopac za prst.
Zagrevati do zujanja i tako ih držati 20 min.
Ostaviti da se ohlade u vodi ili ih izvaditi, ali utopliti do sutradan.
Komentari
Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.