Kako se pripremaju Krastavci sa lukom?
31.10.2012, 12:10
Potrebno je:
700 g krastavaca
300 g crnog luka
0,75 l sirćeta
0,75 l belog vina
5 karnfilića
5 listića lorbera
1 kašika belog bibera u zrnu
5 bobica kleke
2 štapića cimeta
500 g šećera
Priprema
Očišćen krastavac prepolovite, izvadite mu semenke, isecite ga na komade debljine 1 cm.
Kuvajte 10 minuta sirće, belo vino i začine, dodajte očisćen luk, pa kuvajte još pet minuta.
Zatim dodajte šećer i krastavac i kuvajte još pet minuta.
Sipajte odmah u tegle i zatvorite.
Komentari
Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.