Kako se priprema Pikantna zimska pašteta?
08.11.2012, 11:08
Potrebno je:
40 mesnatih crvenih paprika babura
4 kg paradajza
1 kg crnog luka
100 g belog luka
1 veza celerovog lista
2,5 dl ulja
250 g senfa
3 kesice bibera
soli po ukusu
Priprema
Povrće operite, očistite i isecite, pa stavite u lonac da se kuva dok ne omekša.
Ispasirajte masu, zatim je kuvajte dok se ne zgusne.
Posolite, dodajte ulje, biber i senf, pa pržite još pola sata.
Dodajte konzervans, promešajte, sipajte u zagrejane tegle i zatvorite ih.
Komentari
Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod
Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.